Jadłospis od 03.11.20 r. do 06.11.2020 r.

 

Wtorek – 03.112020 r.

Zupa fasolkowa z fasolki szparagowej na wywarze mięsno-jarzynowym, gulasz z warzywami, ziemniaki z natką pietruszki, sok pomarańczowy.
alergeny: seler, mleko, zboża zawierające gluten.

 

Środa – 04.11.2020 r.

Żurek z ziemniakami z mięsem i kiełbasą na wywarze jarzynowym, filet rybny panierowany, ziemniaki z natką pietruszki, sałatka z czerwonej kapusty z jabłkiem, sok Kubuś Go 300ml.
alergeny: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, ryba.

 

Czwartek – 05.11.2020 r.

Barszcz czerwony zabielany z mięsem i makaronem, udziec z kurczaka pieczony, ziemniaki z natką pietruszki, surówka z marchwi z pomarańczą, sok 100%.
alergeny: seler, zboża zawierające gluten, mleko.

 

Piątek – 06.11.2020 r.

Zupa jesienna na wywarze mięsno-jarzynowym, kopytka ziemniaczane z polewą mięsno-cebulową, kapusta kiszona zasmażana, mus owocowy.
alergeny: seler, zboża zawierające gluten, miód, jaja.