Jadłospis od 19.04.17 r. do 21.04.2017 r.
Dodane przez M_Domanska dnia 19.04.2017 22:01
Jadłospis od 19.04.17 r. do 21.04.2017 r.

Treść rozszerzona
Jadłospis od 19.04.17 r. do 21.04.2017 r.

Środa – 19.04.2017 r.

Kapuśniak „mazurski” z mięsem i natką pietruszki na wywarze jarzynowym, naleśniki z serem twarogowym i malinami, sok „Kubuś” 300ml.
alergeny: seler, mleko, zboża zawierające gluten, jajka.

Piątek – 21.04.2017 r.

Zupa szczawiowa z jajkiem, ryżem i śmietaną na wywarze mięsno-jarzynowym, kotlet mielony rybny, surówka wiosenna, ziemniaki z natką pietruszki, kompot wieloowocowy.
alergeny: seler, mleko, zboża zawierające gluten, jajka, ryby, miód