SP 65 Bydgoszcz
25.05.2019 17:14

Jadłospis od 4.05.16 r. do 6.05.2016 r.

· M_Domanska dnia 29.04.2016 18:44 · Drukuj
Stołówka

Jadłospis od 4.05.16 r. do 6.05.2016 r.

Środa – 4.05.2016 r.

Parzybroda z mięsem i koperkiem na wywarze jarzynowym, makaron w sosie bolońskim, sok 200ml.
alergeny: seler, zboża zawierające gluten,

Czwartek – 5.05.2016 r.

Marchwianka z zacierką, koperkiem i śmietaną na wywarze mięsno jarzynowym, pulpety drobiowo-wieprzowe gotowane, sos koperkowy, sałatka z buraczków z jabłkiem, ziemniaki z zieleninką, kompot z owoców mieszanych.
alergeny: mleko, seler, zboża zawierające gluten, miód, jaja,

Piątek – 6.05.2016 r.

Barszcz biały z mięsem, jajkiem natką pietruszki i śmietaną na wywarze jarzynowym, kotlet mielony rybny, ziemniaki z natką pietruszki, mix sałat z kiełkami rzodkiewki, słonecznikiem i cebulą czerwoną, kompot malinowy.
alergeny: mleko, seler, zboża zawierające gluten, jaja, miód,