SP 65 Bydgoszcz
20.03.2019 19:15

Jadłospis od 21.03.16 r. do 23.03.2016 r.

· M_Domanska dnia 21.03.2016 11:17 · Drukuj
Stołówka

Jadłospis od 21.03.16 r. do 23.03.2016 r.


Poniedziałek  – 21.03.2016 r.

Zupa parzybroda z mięsem i koperkiem na wywarze jarzynowym, łazanki w sosie bolońskim, banan, kompot truskawkowy.
alergeny: seler, zboża zawierające gluten, miód

Wtorek – 22.03.2016 r.

Krupnik ryżowy z mięsem drobiowym i koperkiem na wywarze jarzynowym,  klopsiki drobiowo-wieprzowe gotowane, sos śmietanowy, kapusta czerwona zasmażana z jabłkiem i rodzynkami, ziemniaki z zieleninką, kompot malinowy.
alergeny: mleko,  seler, zboża zawierające gluten, jaja, miód.

Środa – 23.03.2016 r.

Barszcz czerwony z makaronem i śmietaną na wywarze mięsno-jarzynowym, sznycel wieprzowy panierowany, marchewka z groszkiem zasmażana, ziemniaki z koperkiem  sok jabłkowo-rabarbarowy.
alergeny: mleko, seler, zboża zawierające gluten,  jaja